Raamattupiiri on kaikille avoin pienryhmä, jossa pääpaino on Raamatun tutkimisessa. Tämä tapahtuu lukemalla yhdessä pieni pätkä Raamattua, minkä jälkeen keskustellaan vapaasti luetun tekstin pohjalta. Usein piirissä myös lauletaan virsiä tai muita hengellisiä lauluja.

Heinäveden seurakunnassa kokoontuu säännöllisesti naisten raamattupiiri kirkonkylän seurakuntakodilla sekä Vihtarin raamattupiiri Vihtarin kyläkartanossa. Vuonna 2018 Vihtarin raamattupiirissä opiskellaan Paavalin 2. kirjettä korinttilaisille. Tarkemmat kokoontumisajat löydät tapahtumat-sivulta.

Jos kaipaat raamattupiiriä, mutta kumpikaan näistä ei tunnu sinulle mieluisilta, ota yhteyttä, niin perustetaan uusi raamattupiiri.

Raamattupiiri toimii useimmiten ilman seurakunnan työntekijää. Yksi mahdollinen toimintaidea löytyy osoitteesta www.ilosanomapiiri.fi

Tervetuloa mukaan rakentumaan yhteisestä uskostamme!