Heinäveden kirkko

Kirkastusvuoren kirkko, Taidekirkko

Kirkkotie 16 , 79700 Heinävesi

Talvisaikaan kirkko on auki pyhäinpäivänä, itsenäisyyspäivänä, kauneimpien joululaulujen aikaan sekä joulunpyhinä. Muina talvisajan aikoina kirkko on pääsääntöisesti suljettu ja jumalanpalvelukset pidetään Kirkonkylän seurakuntakodilla. Kesäaikaan kirkko on avoinna vierailuille.

Heinäveden kirkko

Heinäveden kirkko on seurakunnan pääkirkko. Se sijaitsee korkealla mäellä kirkonkylän välittömässä läheisyydessä, jolta avautuu kaunis näkymä Kermajärvelle.  Heinäveden kirkkoon mahtuu noin 1 600 ihmistä. Kirkon avaruutta ja arkkitehtuuria kannattaa saapua ihmettelemään kauempaakin.

Vaativa pyörätuolireitti

Pyhäinpäivän iltamessu

Jumalanpalveluksen toimittaa pastori Merja Saarijoutsi, kanttorina Markus Ratilainen.
Jumalanpalveluksessa luetaan viime pyhäinpäivästä tähän pyhäinpäivään poisnukkuneiden nimet ja jokaisen muistolle sytytetään kynttilä.

Kauneimmat joululaulut

Tervetuloa kirkkoon laulamaan kauneimpia joululauluja !

Jouluaaton hartaus

pastori Merja Saarijoutsi ja kanttori Markus Ratilainen.

Jouluaamun sanajumalanpalvelus

kirkkoherra Jari Uimonen ja kanttori Markus Ratilainen.