Heinäveden kirkko

Kirkastusvuoren kirkko, Taidekirkko

Kirkkotie 16 , 79700 Heinävesi

Talvisaikaan kirkko on auki pyhäinpäivänä, itsenäisyyspäivänä, kauneimpien joululaulujen aikaan sekä joulunpyhinä. Muina talvisajan aikoina kirkko on pääsääntöisesti suljettu ja jumalanpalvelukset pidetään Kirkonkylän seurakuntakodilla. Kesäaikaan kirkko on avoinna vierailuille.

Heinäveden kirkko

Heinäveden kirkko on seurakunnan pääkirkko. Se sijaitsee korkealla mäellä kirkonkylän välittömässä läheisyydessä, jolta avautuu kaunis näkymä Kermajärvelle.  Heinäveden kirkkoon mahtuu noin 1 600 ihmistä. Kirkon avaruutta ja arkkitehtuuria kannattaa saapua ihmettelemään kauempaakin.

Vaativa pyörätuolireitti

Kirkkotie 16, 79700 Heinävesi

Kaatuneitten muistopäivän messu

Jumalanpalveluksessa saarnaa khra Jari Uimonen, kanttorina Markus Ratilainen, kahvitilaisuus seurakuntakodilla.
Seppelten laskut ja kunniakäynnit sankarihaudoilla; Kirkonmäki klo 11.15, Petruma klo 14, Palokki vanha klo 14.45.

Kirkkotie 16, 79700 Heinävesi

Helluntaipäivä
Jumalanpalveluksen toimittaa pastori Tomi Valjus, kanttorina Markus Ratilainen.