Kirkolliset ilmoitukset

Täältä löytyvät uusimmat kirkolliset ilmoitukset, ne julkaistaan myös Heinäveden lehdessä.

Heinäveden seurakunnassa koronaohjeistukset pysyvät voimassa toistaiseksi.

Seurakuntamme kaikki työntekijät ovat tavoitettavissa puhelimitse ja myös ehtoollisen, ripin ja sielunhoidollisen keskustelun voi järjestää tarvittaessa.

Jumalanpalvelukset lähetetään verkossa ja niitä voi seurata joko ajantasaisesti tai tallenteena Facebookista sekä verkkosivuiltamme www.heinavedenseurakunta.fi

Koronarajoitusten aikana sinulla on mahdollisuus osallistua messuun sunnuntaisin. Osallistujamäärä tilaisuuteen on enintään 20 henkilöä.

2.  PAASTONAJAN SUNNUNTAI 28.2. klo 10 messu seurakuntakodissa, saarnaa pastori Erja Kalpio Evankelinen lähetysyhdistys ry:stä, liturgina pastori Tuula Paul. Lähetystilaisuus, jossa kuvia ja sanoja maailmalta ja kirkkokahvit, johon ilmoittautuminen virastoon, puh. 0400 484 237.

3. PASTONAJAN SUNNUNTAI 7.3. klo 10 messu seurakuntakodissa.

DIAKONITYÖ: Diakonin vastaanotto ajanvarauksella.

KASTETTU: Emma Kaarina Karvinen, Vihtari.

KUOLLUT:  Rauha Helena Karvinen, 96 v. kirkonkylä.

www.heinavedenseurakunta.fi   p. 0400 484 237