Kirkolliset ilmoitukset

Täältä löytyvät uusimmat kirkolliset ilmoitukset, ne julkaistaan myös Heinäveden lehdessä.

Jumalanpalvelukset toimitetaan isossa kirkossa, jonne voidaan ottaa 60 henkilöä turvavälejä

ja voimassa olevia koronarajoituksia noudattaen. Seurakunnan muissa tiloissa osallistujamäärä rajataan 50 henkilöön.

HELATORSTAI 13.5. klo 10 messu kirkossa ja klo 13 Karvion seurakuntakodissa.

6. SUNNUNTAI PÄÄSIÄISESTÄ/ KAATUNEITTEN MUISTOPÄIVÄ 16.5. klo 10 messu kirkossa, kahvitilaisuus seurakuntakodissa. Seppelten laskut ja kunniakäynnit sankarihaudoilla; Kirkonmäki klo 11.15, Petruma klo 14, Palokki vanha klo 14.45.

HELLUNTAIPÄIVÄ 23.5. klo 10 messu kirkossa.

MUSIIKKITYÖ:  Pe  6.5. klo 18 kirkkokuoron harjoitukset seurakuntakodissa.

RIPPIKOULUTYÖ: To 14.5. klo 10 messu kirkossa, rippikoulu jatkuu klo 13 asti.

DIAKONIATYÖ: Diakonin vastaanotto ajanvarauksella.

KASTETTU: Aada Matilda Vatia, Jyväskylä.

KUOLLEET: Ahti Ilmari Sorsa, 79 v. Vihtari. Timo Tapani Kotilainen, 60 v. Ruokovesi.

HAUTAUSMAILLA on kallellaan olevia hautakiviä, joiden oikaisu kuuluu omaisille. Seurakunta oikaisee kivet pyynnöstä korvausta vastaan. Haudat tasataan ja nurmetetaan kesäkuun 10. päivään mennessä.

www.heinavedenseurakunta.fi   p. 0400 484 237