TIEDOTE 15.3.2020

Yhteiskunnan ja kirkon hallinnon viime viikolla antamiin ohjeisiin pohjautuen Heinäveden seurakunnan kirkkoneuvosto on päättänyt kokouksessaan 13.3.2020, että kaikki laitoshartaudet peruutetaan toistaiseksi.

Ketään ei kuitenkaan jätetä yksin. Mahdollisuutta sielunhoitoon ja yksityiseen ehtoolliseen tarjotaan entiseen malliin. Mikäli laitokset haluavat järjestää omia sisäisiä hartaushetkiään, materiaalia niihin on tarjolla internetin välityksellä. Halukkaille toimitetaan pyynnöstä jumalanpalveluksissa pidettyjä saarnoja ja hartauskirjoituksia yksin tai yhdessä luettavaksi.

Seurakunnan palveluja tarvitsevia pyydetään ottamaan yhteyttä kirkkoherra Eero Kuikanmäkeen, 0400 476 106, eero.kuikanmaki@evl.fi

Eero Kuikanmäki
Heinäveden kirkkoherra

Koronavirus vaikuttaa nyt myös seurakunnan toimintaan. Tällä hetkellä peruutamme Monikulttuurisen perhekerhon ja Junnuklubin toistaiseksi, sekä päiväkerhot että perhekerhot 14.5. saakka. Muista tilaisuuksista ilmoitamme mahdollisimman pikaisesti. Meille voi myös soittaa, jos joku asia askarruttaa.