Tutki uskoa

Luterilainen kirkko pohjaa uskonsa vanhan kirkon uskontunnustuksiin, luterilaisiin tunnustuskirjoihin sekä kirkon yhteiseen perinteeseen.

Kiinnostaako sinua uskon syvällisempi pohdiskelu? Lähde tutkimusmatkalle ja tutustu kristillisen uskon perusteisiin, perinteisiin ja ajankohtaisiin kysymyksiin.

Vanhastaan kirkkoa on kuvattu Kristuksen ruumiina. Kirkko elää aina maailmassa muttei maailmasta. Oheisten kuvakkeiden alta löytyy tietoa kirkkomme uskon sisällöstä sekä siitä miten se elää tässä ajassa.

Juhlapyhät ja vuodenkierto Joulu - aatosta loppiaiseen Pääsiäinen - ilon ja elämän juhla Helluntai - kirkon syntymäpäivä
Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi