Seurakunta mukana elämässä

Kirkonkellojen kutsu herkistää tunnelman suvun ja ystävien kokoontuessa perheen pariin.

Pitkät perinteet kastejuhlissa, rippijuhlissa, häissä ja hautajaisissa jäsentävät elämänkaartamme ja muodostuvat elämämme käännekohdiksi ja vahvoiksi muistoiksi.

Pyydä siunausta vaikka kodillesi

Kodinsiunaus on juhlava tapahtuma, jossa pyydetään yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa siunausta kodille ja sen asukkaille. Siinä ei siunata vain seiniä ja uusia tiloja, vaan ennen kaikkea kodin ihmiset ja heidän elämänsä. Siunauksen pyytäminen on hyvän toivomista perheen elämään.

Seurakunnan pappi tai muu työntekijä tulee mielellään toimittamaan kodin siunaamisen, mutta siunaamisen voi toimittaa kuka tahansa seurakuntalainen. Kodinsiunaamisen kaava löytyy virsikirjan liiteosasta.

Maistraatissa solmittu avioliitto voidaan siunata kirkollisesti. Myös avioliiton vuosipäiviä kannattaa juhlia. Siunausta voi pyytää myös työpaikalle tai uusien tilojen käyttöönoton yhteydessä.

Ota yhteyttä toimistosihteeri Tuula Eklundiin, kun haluat sopia kirkollisesta toimituksesta.

Heinäveden seurakunta.

Ihmisen kokoinen seurakunta.

Ovi avoinna juuri sinulle.

Kirkko ja tilat

Heinäveden seurakunnan tilatkin kutsuvat sinua osallistumaan seurakunnan toimintaan.

Voit myös varata tiloja omaan käyttöösi esimerkiksi juhlatilkasi tai kokouspaikaksi. Tutustu tiloihin kuvien kautta tai tule rohkeasti paikanpäälle katsomaan. Ovien avaamisesta voit sopia seurakuntamestari Osmo Koikkalaisen kanssan

Jos sinulla on kysyttävää seurakunnan tiloista tai haluat varata niitä omaan käyttöösi, ole yhteydessä toimistosihteeri Tuula Eklundiin.

Tervetuloa!